Welcome!

This blog is dedicated to my children, siblings , close relatives, close friends and to everyone who appreciate and enjoy the beauty of sharing. All have been tested @ my kitchen , which suits my family taste. Hope it suits yours too and thanks for stopping by.



Hello,

Blog ini dipersembahkan untuk anak2 ku, saudara2 ku , sepupu2, temen2 dekat , semua orang yang menghargai dan menikmati indahnya "Berbagi". Semua resep2 ini telah di coba di dapur saya, cocok dengan selera keluarga saya, harapan besar saya, semoga sesuai juga dengan anda .Terima kasih untuk mampir ke blog saya.










Sunday, December 12, 2010

Glass chicken Feet Salad


For Chilly lover, Thai Style glass Chicken feed salad.

you need :
100 g deboned chicken skin (click HERE)
mix together and combine well,
5 small limes, take the juice
2 Chilly padi, finely chopped
2 big chilly, finely chopped
1 tbsp coarse sugar
1 tbsp light soya sauce
4 shallot, finely chopped
salt to taste
Cilantro for garnish
Method :
1. Prepare the cold deboned chicken skin in a plate.
2. pour in the lime mixture on top of the cold chicken feet skin , stir well. Garnish with Cilantro, serve cold.

Bagi penggemar makanan pedes, makanan Thai
Sediakan : 100 g Ceker ayam yang telah di buang tulang (klik SINI).
Aduk hingga tercampur rata:
5 jeruk kunci, ambil air nya
2 cabe rawit, cincang halus, kalau ingin lebih pedas, tambahkan lebih banyak cabe rawit.
2 cabe besar, cincang halus
1 sdm gula pasir
1 sdm/ 15 ml kecap asin encer
4 siung bawang merah, chincang halus
sedikit garam
daun ketumbar untuk menghias.
caranya:
1. Tata kulit ceker ayam dingin di atas piring saji.
2. tuangkan campuran air jeruk, aduk hingga rata, hias dengan daun ketumbar, siap disajikan dingin.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...