Welcome!

This blog is dedicated to my children, siblings , close relatives, close friends and to everyone who appreciate and enjoy the beauty of sharing. All have been tested @ my kitchen , which suits my family taste. Hope it suits yours too and thanks for stopping by.



Hello,

Blog ini dipersembahkan untuk anak2 ku, saudara2 ku , sepupu2, temen2 dekat , semua orang yang menghargai dan menikmati indahnya "Berbagi". Semua resep2 ini telah di coba di dapur saya, cocok dengan selera keluarga saya, harapan besar saya, semoga sesuai juga dengan anda .Terima kasih untuk mampir ke blog saya.










Wednesday, September 8, 2010

Grill Mint garlic butter prawn


For seafood lover

6 fresh prawns

mixture:
1 tbsp butter
1 tbsp mince mint
1 tsp salt
5 clove garlic finely chopped

1. Preheat the Oven at 200 degree Celsius
2. Butterfly the prawns by slitting length ways, set aside.
3. spread the mixture equally to the prawn.
4. Grill until pink and translucent. About 10 to 15 minutes. Serve hot

Untuk penggemar makanan laut.

6 udang segar
bumbu halus:
1 sdm mentega
1 sdm daun mint
1 sdt garam
5 siung bawang putih

Caranya :
1. Panaskan Oven hingga 200 derajat Selsius
2. Belah abgian punggung dr udang hingga berbentuk kupu2, buang kotoran, sisihkan
3. oleskan merata bumbu halus ke bagian punggung dari udang.
4. bakar hingga Udang berwarna ke merahan. kira-kira 10 - 15 menit. Hidangkan panas.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...